akrobatikus tánc

OKTATÓ

Rédei Kinga

4 évesen ismerkedtem meg a tánccal, sporttal, és egyből a szenvedélyemmé vált. Néptánccal és művészi tornával kezdtem, aztán iskolás koromban egy bemutatón szerettem bele a fitnessbe. A sok akrobatikai, erő-, és lazasági elem kombinálása a tánccal, az egész dinamikája magával ragadott és elhatároztam, hogy én is a színpadon fogok állni és versenyezni fogok. 15 évig fitnesseztem, ezalatt 10 évig versenyeztem is. Pár évig a szinkronúszásba is belekóstoltam, valamint a balett sem maradt ki. Gimnázium után a Budapest Táncművészeti Stúdióban tanultam színházi táncos szakon, és eközben a hip-hop is közel került a szívemhez. Legutóbb Debrecenben végeztem el 3 stílusban táncoktató képzést.

A legnagyobb szerelem azonban mindig a fitness maradt az életemben, és ezt, a sokszínű, összetett mozgásforma iránti  szeretetet, szeretném átadni az edzések során.

Nekem nagyon sokat adott ez a sport az életem során, így fontosnak tartom, hogy a hozzám járó táncosoknak is adott legyen egy biztos pont, egy vidám, támogató közösség, és színvonalas szellemi és fizikai oktatás, fejlődés, valamint versenyzési, fellépési lehetőség. A show fitness órákon alapos bemelegítés, lazaság fejlesztése, erősítés, akrobatikus elemek, sok dinamikus gyakorlat várható a lehető legváltozatosabban.

A másik óratípus pedig egy átfogó erőnlét és állóképesség fejlesztő illetve nyújtó óra, melyet előszeretettel ajánlok a show fitness kiegészítéséhez is.

Sok szeretettel várlak Titeket az óráimon! :)

JELENTKEZÉS, IDŐPONTFOGLALÁS

Ajánlott kor: fiatalok és felnőttek (14+)

Szint: teljesen kezdő / kezdő (előképzettség nem szükséges)

Beiratkozás félévente (szeptemberben és januárban), a meghirdetett időpontokban lehetséges. Elegendő számú jelentkező esetén félévente új csoportok indulhatnak.

Meglévő csoportjainkba becsatlakozási lehetőség a tanév során folyamatosan van a szabad férőhelyekre.

Órára érkezés előtt minden esetben IDŐPONTFOGLALÁS szükséges.

Időpontfoglaló rendszerünk itt érhető el: IDŐPONTFOGLALÁS

  ÓRÁK IDŐPONTJA    

           KEDD, CSÜTÖRTÖK 16:30 - 18:00


ÓRAJEGYEK, BÉRLETEK

Erre az óratípusra minden meghirdetett bérlet és órajegy felhasználható.

BÉRLET ÉS ÓRAJEGY

Kosár

A kosár üres.